За Ланча Капа съм сигурен, че антената е в задното стъкло... но Алфа 166 без антенка на покрива не съм виждал. Аз нямам телефон и навигация и пак имам антенка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Антена
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеЗа Ланча Капа съм сигурен, че антената е в задното стъкло... но Алфа 166 без антенка на покрива не съм виждал. Аз нямам телефон и навигация и пак имам антенка.на аватара ми можеш да видиш две
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЗдравейте колеги,някои може ли да даде информация за антената на тавана?Начин на монтаж,капачето до щората,на тавана за тази цел ли е?
Искам аз да си я сложа,освен че честотите са претоварени,някак по-хубаво изглежда като я има на тавана.
Ако някои си е купувал нека сподели и от къде е?
Разглеждах в един два магазина,но там са като за "радио маяк".Искам да е мъничка,перка на акула или нещо от сорта,незнам как им е жаргона.
Благодаря
Comment
-
Ето ти я антенатаhttp://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=55528
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеЕто ти я антенатаhttp://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=55528
Въобще "къв" е смисъла от обявата която си пуснал??
Там човека си търси а не предлагаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Както се вижда от обявата на мен ми липсва самата антенка която се отвива от основата.Въпреки това си имам добър обхват на телефона даже и по моловете и навигацията работи и ме локализира добре.Радиото ми е на задното стъкло по цялата горна част.Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
Чудя се да не ми е откачен кабела от антенката или да е излязъл от АЦС Може ли самоволно да се откачи от тези места Миналата година ми разкодираха АЦС Да не би да са забравили да закачат кабела за антената на телефона Той самостоятелен ли еALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW
Comment
-
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment